Pazar, Aralık 14, 2014

Diyarbakır çiçek siparişi

Diyarbakır ya da başka bir yer ayırt etmeksizin konu başlığı çiçek siparişi ise herkesin aklına benzer şeyler gelir. Hiç birinin fark etmeksizin akla gelen ilk çağrışımlar söz konusu olduğunda bir diğerinden ayrılmaması nedendir? Bu benzerlik ilk etapta şekil üzerinde geçerlidir. Asıl farklılık ise eylemin gerçekleşmesine sebep olan, altında yatan nedenlerin değişiklik göstermesidir. Bunun sebebi de açıktır. Dünya üzerindeki tüm insanların çeşitliliği düşünülünce kaçınılmazdır. Eylemin yapılış nedeni farklı çağrışımlara gebe olsa da bizzat kendisi hemen hemen aynı etkileşimlerle bilinir.
Canlı çiçek siparişi denilince akla hemen büyük buketler, görkemli sepet tasarımları veya ferforje ile gören hemen herkesi hayran bırakan ve ağırlığı ile farklı bir noktada konumlanan sunumlar gelir.  Bu noktada ihmal ettiğimiz şey ise uzun ömürlü olmaları ve sadece yeşil değil doğadaki diğer türler gibi farklı renkleriyle müsemma olan salon bitkileridir. Diğer alternatifler kadar tercih edilen başka bir opsiyon olan saksı içinde yer alan uzun ömürlü salon bitkileri akla gelebilecek pek çok farklı gönderim türü için de uygunluk konusunda su götürmez bir garantiyi de bünyesinde barındırmaktadır. Her şeyden önce hepimizin doğa ve siparişlerdeki algıda bazı sabitleşmiş düşünceleri vardır. Bunlardan bir tanesi renk üzerine olandır. Renk önemlidir zira onların da türler gibi birer anlamı vardır ve hemen her rengin maalesef uygun düşmediği zamanlar olabilir. Türlerin hepsi tabii ki renklilik ve görsellik barındıran yaşayan bir organizmadır.
Gelin görün ki gönderim yapılacak yere ve nedene göre görkemi ve tasarımıyla göz kamaştıran tasarımlar yerine daha sade ve en az o tasarım ve sunumlar kadar dikkat çeken salon bitkileri de tercih sebebi olabilmektedir. Eylem benzer temelli ama çiçek siparişinin eyleme dönüştüğü seçimler birbirinden farklı yollarda ilerlese de hizmet ettiği amaç aynıdır.
Diyarbakır Çiçekçilik İçin Bağlantı: Diyarbakır Çiçek Siparişi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder